Personlig coachning göteborg
Webb psykolog
Produktivitet Göteborg
livsbalans Göteborg

Om

Jag har en personlig, rak och tydlig kommunikationsstil. Efter ett antal år i rollen som psykolog vet jag att jag kan hjälpa de som är beredda att använda de verktyg de får för att förändra sina liv. ”Gör man som man alltid gjort så blir det som det alltid blivit.” Jag tycker att det hoppfulla med KBT är att man kan se vissa beteenden som utvecklingsområden, något man kan träna på istället för att se det som ett problem eller att ”man är si eller så.”
Hemuppgifter är centralt i min behandling och det är inte de 45 minuterna som sessionstiden är som gör den stora skillnaden utan det är när du övar mellan sessionerna som förändringen sker. ”Genom att göra på nya sätt så får du nya tankar om dig själv och din egen förmåga. Det är oftast först när man får upplevelsebaserade erfarenheter av olika saker som de blir på riktigt”.
Det är ju t.ex. inte så att de flesta inte vet att man mår bra av träna. Den vetskapen i sig själv gör ju det inte lättare att komma igång. Man behöver bestämma sig och göra det på en nivå man klarar för att komma in i en positiv vana och skapa en rutin.

Mitt fokus är att ”framrutan skall vara större än backspeglarna” då uppkomsten av olika beteenden enligt mitt sätt att se det inte är det samma som gör att de fortsätter.
Jag tror på att arbeta med helheten av människan. Med tanke på det faktum att människan i grunden är jägare och samlare så tror jag att det är ofrånkomligt, att hitta någon form av regelbunden fysisk aktivitet för att kunna må så bra som möjligt. Att kunna sova 7-9 timmar per natt är en annan förutsättning för att må optimalt.
I en tid där livet krockar för väldigt många och allt för många känner igen sig i att använda ord som ”egentid”, ”ekorrhjulet” ”du vet hur det är”, ”det är likadant för alla” så ställer det högre krav på var och en att ta ansvar för sitt eget liv. ”Om alla i kvarteret där man bor skulle börja med tunga droger, skulle man då utan att reflektera bara börja att göra likadant med förevändningen ”du vet hur det är”?

Jag har egen erfarenhet både av entreprenörsskap och att vara i ledande befattningar. Jag är själv separerad förälder mitt i livet. Jag tror att dessa faktorer bidrar på ett positivt sätt till att kunna skapa alians och förståelse för människor jag möter.
Det första samtalet med mig skiljer sig inte från andra möten på det sättet att det kanske känns lite ovant och trevande. Detta samtal är alltid en kartläggning av livssituation och anledningen till att man söker hjälp. Alla människor ”klickar” ju inte med varandra så detta är också ett tillfälle för dig som klient att avgöra om det känns rätt för dig eller om du vill träffa någon annan behandlare då du söker hjälp för just din egen skull.
Som klient kan du välja om du vill träffas på mottagningen eller digitalt via video.

Slutligen: Det fina med KBT är att man kan börja med en förändring till det bättre idag!

Har du frågor eller vill boka en tid, kan kontakta mig på:

+46 (0)708-86 47 03
staffan@kbtcoachen.se

KBT Coachning i göteborg

Kontakta mig

STAFFAN HAGELIN

Mässans gata 10, vån 7
402 24 Göteborg

+46 (0)708-86 47 03
staffan@kbtcoachen.se